Transport si montare mobilier zona Unirii

Transport si montare mobilier zona Unirii rapid si in siguranta, doar cu Transport moloz Bucuresti.  Servicii optime de transport si manipulare efectuate de catre o echipa de profesionisti!

Transport si montare mobilier zona Unirii in siguranta

Transport moloz Bucuresti va sta la dispozitie cu cele mai optime servicii de transport mobilier. Asigura transport de la o locatie la alta, in afara Bucurestiului, sau de la centrul comercial de unde ati achizitionat mobilierul. Detin masini de 3,5 tone special echipate si dotate pentru efectuarea unui transport in siguranta. Echipa este formata din profesionisti, De asamblarea mobilierului se va ocupa un tamplar cu experienta vasta in domeniu si pentru care mobila nu mai are nici o necunoascuta! Transportul bunurilor dumneavoastra se va realiza cu maxim de atentie, garantand pentru integritatea mobilierului dumneavoastra la destinatie. Manipularea obiectelor se va face pe scari sau cu litul, unde este posibil. In cazul folosirii liftului se vor face pauze periodice pentru a da prioritate si celorlalti locatari sa-l foloseasca.

Transport moloz Bucuresti va pune la dispozitie servicii optime de impachetare, transport, demontare, montare si pozitionare mobilier in locul indicat de catre dumneavoastra.

Nu ezitati sa contactati echipa de proifesionisti pentru a beneficia de o mutare perfecta si fara stres! De retinut este faptul ca personalul firmei Transport moloz Bucuresti efectueaza fiecare etapa a procesului de transport dupa un plan bine stabilit.  Fara sa deroge de la acesta, pentru a putea preintampina anumiti factori externi ce ar putea perturba procesul de transport.

Vor raspunde pozitiv oricarei comenzi, transport orice de la electrocasnice la materiale de constructii. Se vor deplasa chiar si pentru un singur corp de mobilier! Fiecare comanda primita pe segmentul de servicii “Transport mobila Bucuresti” este o oportunitatea de parteneriat si va fi efectuata in conditii bune de timp si siguranta, pentru ca atunci cand doriti din nou sa va mutati sau aveti nevoie de astfel de servicii, sa reapelati la Transport moloz Bucuresti fara ezitare.

Transport frigider in siguranta

In momentul cand cumparati un frigider, modul de transport la domiciliu este un lucru important. Recomandarea mea este ca frigiderul in timpul transportului trebuie sa stea in pozitie verticala. Daca acest lucru nu este posibil atunci ca o solutie de compromis este pozitia culcat pe partea cu usile.

Transport si montare mobilier zona Unirii in siguranta! Pozitionarea in locuinta trebuie sa evite surse directe si indirecte de caldura. Distanta fata de pereti trebuie sa fie de minim 10 cm.  Mai ales partea din spate unde exista de obicei schimbatorul de caldura. Daca frigiderul este montat in corpul de mobila trebuie sa i se asigure ventilatie artificila cu ajutorul unui miniventilator sau crearea de spatii de ventilatie in partea de sus sau jos care sa permite circularea aerului.

Congelatorul trebuie dezghetat in medie de 2 ori pe an, sau, daca folosirea lui este exagerata, atunci cand acumuleaza mai mult de 2 cm de gheata pe elementul de racire (conducte).

Curatarea frigiderul sa nu se faca cu otet. Exista solutii speciale de curatat care nu ataca componentele metalice cum este otetul. Perioada la care trebuie curatat depinde de fiecare persoana in parte. Dar sa stiti ca in frigidere bacteriile sunt in cantitati foarte mari deoarece in procesul de racire al alimentelor se degaja sub forma de vapori bacterii de la alimente care contin proteine si diverse mirosuri de la alimente.