Transport mobila Bucuresti

Transport mobila pentru personele fizice si juridice. Vrei sa te muti ?
Oferim dube incapatoare cu sau fara personal. Vrei sa incarci singur mobila. Iti oferim utilitara de 3,5 tone pentru mutare cu sofer.

Vrei personal pentru mutare. Avem. Oameni responsabili vor muta mobila dintr-un loc in altul. Valabil in Bucuresti. Alege alt serviciu, cum ar fi transport moloz sau inchiriere containere .

Suna-ma.

Transport mobila Bucuresti cu personal calificat

Transport mobila Bucuresti

Transport mobila Bucuresti

Procesul de mutare nu este deloc unul usor. Necesita o foarte buna planificare si o protectie corespunzatoare a mobilierului. Insa, prin intermediul nostru, poti transfera elementele de la o adresa la alta in deplina siguranta. Ne ocupam de demontarea corpurilor mari, de ambalare, de manipulare si de remontare cand ajungem la destinatie. Oferim servicii complete de transport mobila pentru persoanele fizice si juridice.

Pana sa ne soliciti ajutorul, te sfatuim sa sortezi toate elementele din locuinta. Pentru ca nu are nici un rost sa muti la noua locatie un fotoliu deteriorat sau care nu are dimensiunile optime. Renunta la absolut orice obiect care prezinta pete ce nu mai pot fi indepartate sau care prezinta daune severe. In acest fel, vei reusi sa faci si economie cu mutarea mobilierului.

Dupa ce ai terminat de sortat, ne poti contacta linistit. Vom trimite la fata locului o echipa pregatita sa iti ofere un serviciu complet de transport mobila. Un tamplar cu experienta se va ocupa de demontarea corpurilor mari in scopul de a le proteja corespunzator pe durata manipularii. Apoi, muncitorii vor trece la ambalarea elementelor. Vom utiliza, in functie de materialele din care sint fabricate piesele, folie cu bule, folie de plastic, paturi, prosoape si vom utiliza foarte multa banda adeziva. Obiectele din sticla si fragile vor fi infasurate in straturi multiple.

Oferim servicii de transport mobila cu personal bine instruit si cu utilitare de 3.5 tone. La manipulare, vor participa cel putin doua persoane, iar inca una va superviza, gata sa intervina daca apar probleme. Pentru a nu produce daune podelei si peretilor, vom utiliza discuri de glisare si un dolly. Sintem dispusi sa mutam chiar si un singur obiect. Daca vrei sa reloci un frigider sau un sifonier din Militari in Pantelimon, te vom ajuta cu placere.

Daca ai nevoie de un transport mobila rapid, sigur si eficient, noi sintem solutia potrivita pentru tine. Transferam elementele pe care le-ai cumparat din magazin sau depozit la domiciliul tau. Asiguram inclusiv incarcarea. Securizam piesele de mobilier cu echipamente speciale (chingi, curele puternice, franghie) in utilitara de 3.5 tone in asa fel incat acestea sa nu se deplaseze cat timp se afla in tranzit. Soferul va conduce prudent si nu se va angrena in depasiri periculoase pentru ca nici una dintre parti nu isi doreste ca obiectele sa ajunga deteriorate la destinatie.

Prestam servicii transport mobila pe orice strada din Bucuresti. Raspundem pozitiv la orice comanda, indiferent de volum. Singura conditie este sa ne suni cu o zi in avans pentru programare, ocazie cu care iti vom comunica si contravaloarea serviciului.