Servicii transport moloz

Servicii transport moloz Bucuresti. Transport moloz toate cantitatile. Transport moloz cu autoutilitare de 3,5 tone, cu containere de moloz, cu autobasculante de 20 tone. In functie de necesitatile clientului asiguram personal pentru manipulare sau buldo-incarcator, unde este cazul. Transportam moloz de la 15 saci pana la 20 de tone pe transport. Transport moloz din apartamentul dumneavoastra, cu personalul nostru, moloz in saci, usi si ferestre, tocarie, obiecte sanitare, linoleu, parchet, mobila veche, deseuri din urma amenajarilor.

Servicii transport moloz cu utilitare, containere si autobasculante

Servicii transport moloz Bucuresti

Servicii transport moloz Bucuresti

Transport moloz cu container de 7 m3 . Containerul se livreaza gol, se livreaza gol, stationeaza 24-48 ore, sau la cerere mai multe zile. Containerul este destinat santierelor mai mari.

Containerul se incarca de catre personalul clientului. Atunci cand este plin, se ridica. Daca este necesar, atunci cand se ridica containerul cu moloz, se aduce altul gol, la schimb.

Transport moloz cantitati industriale sau nu, cu autobasculanta de 20 de tone. Aubasculanta este incarcata cu moloz de un buldo-incarcator care se plateste separat, sau poate fi asigurat de catre client.

Pentru detalii.

In cazul unor lucrari mici de renovare, vom interveni cu utilitare de 3.5 tone pentru ridicarea molozului. Este suficient daca modernizezi o camera din locuinta. In fond, cata mizerie poate sa rezulte in urma renovarii unei bucatarii, bai, sufragerie sau dormitor? Va sfatuim sa incarcati tot molozul care rezulta in saci de rafie inainte de a ne contacta. Aveți grija ca greutatea fiecaruia sa nu depaseasca 40 de kilograme pentru o manipulare usoara. Oferim servicii transport moloz la groapa de gunoi cu utilitare de 3.5 tone. Asiguram inclusiv incarcarea.

Daca demolati sau construiti o cladire, sansele ca molozul sa fie evacuat cu utilitara de 3.5 tone scad considerabil. Asta pentru ca este vorba de o lucrare mare, care va implica tone de moloz. Caz in care va vom inchiria un container de 7 metri cubi in care puteti depozita orice material care nu reprezinta un pericol pentru mediul inconjurator: moloz, pamant, gunoi, plastic, metal, sticla, lemn, nisip, pietris, resturi menajere, etc.. Umplerea benei va revine dumneavoastra, in timp ce noi vom asigura descarcarea la groapa de gunoi. Asiguram servicii transport moloz in cantitati mari, de la orice fel de proiect.

Indiferent ca lucrarea este sau nu de anvergura, trebuie sa fiti constient ca nu puteti scapa pe cont propriu de moloz. Este ilegal sa lasati sacii la ghena de gunoi sau sa ii abandonati pe strada. Daca veti fi prins de autoritati, riscati o amenda de ordinul sutelor de lei. Nu alegeti sa va debarasati de moloz prin metode neconventionale. Apelati cu maxima incredere la firma noastra. Veti beneficia de servicii transport moloz cu utilitare de 3.5 tone, containere de 7 metri cubi sau cu autobasculante de 20 de tone.

Oferim servicii transport moloz la preturi fara concurenta, pe care orice persoana fizica sau juridica si le poate permite. Clientii care vor sa beneficieze de servicii transport moloz rapide si eficiente, trebuie sa ne contacteze cu 24 de ore in avans pentru programare. Dupa ce vom afla cantitatea, vom face si o oferta personalizata de pret. De precizat ca tariful poate fi negociat.