Servicii transport moloz Bucuresti

Servicii transport moloz Bucuresti pentru persoane fizice sau juridice. Serviciile se asigura cu bascule de 3,5 tone pentru care se asigura si incarcatul sau inchiriere de containere pentru santiere. Avem o solutie pentru orice tip de moloz sau gunoi.

Servicii transport moloz Bucuresti

Servicii transport moloz Bucuresti

Transport si evacuare moloz Bucuresti. Evacuam moloz atat in cantitati mici, cat si industriale. Cu noi molozul rezultat de la amenajarile si contructiile din capiatala, ajuge in locuri destinate depozitarii lui. Nu arunca molozul la intamplare, pentru ca nici tie, nici mie nu ne place cum arata orasul cu deseuri aruncate la intampalre. La fiecare colt de strada observam saci aruncati de oameni iresposabili. Orasul arata exact ca locuitorii din el.

Servicii transport moloz Bucuresti pentru persoane fizice sau juridice

 Transporturile reprezinta “sistemul circulator” al intrgii planete si in acelasi timp, al fiecarei tari in parte, avand implicatii profunde in domeniul productiei materiale si al schimbului.
Obiectul activitatii de transport consta in deplasarea in spatiu de marfuri, bunuri si persoane, fiind un mijloc de realizare a multitudinii de interese practice, cu efecte ec.- sociale diverse.
*Activitatea de transport constituie mijlocul prin care se inlesneste schimbul de bunuri si deplasarea oamenilor.
*Activitatea de transport – este actiunea prin care se organizeaza si realizeaza deplasarea calatorilor si marfurilor in spatiu si timp.

Oferim servicii transport moloz Bucuresti la groapa de gunoi pentru persoanele fizice si juridice. Dispunem de muncitori calificati care se vor ocupa de incarcare si curatarea spatiului.

Nu toate deplasarile in spatiu constituie obiectul activitatii de transport, supuse contactului de transport:
-transportul in interes personal;
-transportul de energie electrica;
-transportul de lichide si gaze prin conducte, etc.
*Transporturile ajuta la valorificarea tuturor zonelor geografice; ele fac legatura intre agricultura si industrie; contribuie la dezvoltarea diviziunii sociale a muncii.
*Activitatea de transport este o ramura distincta a productiei materiale, a activitatii ec. in general, cu caracterisici proprii.

Sintem o firma autorizata care ofera servicii transport moloz Bucuresti indiferent de cantitate. Spatiul va ramane curat in schimbul unui pret care se va stabili in functie de volum.
*Activitatea de transport adauga la valoarea marfii, contribuind la formarea venitului national (locul IV in cadrul ec. nationale).
*Transporturile de calatori realizeaza apropierea dintre oameni si contribuie la satisfacerea intereselor de familie, culturale, artistice, sportive, etc.
Aparitia schimbului, odata cu prima mare diviziune a muncii, a determinat si aparitia clasei negustorilor ce se ocupau de comert, aceasta ducand la aparitia activitatii de transport.
* In antichitate, fenicienii au fost primii carausi ai marilor (Fenicia se gasea la incrucisarea drumurilor, pe uscat si apa, a celor trei continente: Europa, Asia si Africa).
Transporturile in antichitate si evul mediu erau slab dezvoltate, bazandu-se in special pe tractiunea animala si mici ambarcatiuni (transp. pe ape).        
*O adevarata revolutie in transporturi a fost descoperirea fortei aburului, care a condus la aparitia unei noi categorii de transport (feroviar si naval) – are o dezvoltare deosebita in a doua jumatate a sec.al  XX-lea.
* Descoperirea motorului cu ardere interna a permis aparitia unor noi mijloace de transport: auto si aerian.
1913 – Anglia – primul transport aerian de calatori (10 calatori).
mijloacele de transp auto cunosc o dezvoltare insemnata incepand cu deceniul al II-lea al sec. XX.
1919 – primul transp. aerian postal international intre Toulouse si Dakar.
* In tara noastra, in 1938 structura transp. era urmatoarea:
– calea ferata 97,7 %
– naval 2,1 %
– auto 0,1 %
– aerian 0,1 %
ransportul de marfuri apare ca o continuare a procesului de productie inceput in celelalte ramuri, prin aducerea marfurilor de la producator la consumator. Activitatea de transport are trasaturi comune cu toate celelalte activitati ec. Cu toate acestea, activitatea de transport, prin natura si specificul ei, se deosebeste de toate celelalte activitati ec. prin urmatoarele particularitati:
Procesul de productie al transporturilor il constituie deplasarea in spatiu care se realizeaza prin intermediul mijloacelor de productie si al fortei de munca, elemente concretizate in:
–  mijlocul de transp. pus in miscare de forte motrice;
–  drumul pe care urmeaza sa se deplaseze in spatiu mijlocul de transp. respectiv;        -forta de munca calificata pentru acest proces de productie (specifica fiecarui mijloc de transport);        
– bunurile materiale sau oamenii care constituie obiectul deplasarii in spatiu;
b)Transp. de marfuri reprezinta o activitate ec. ce se poate efectua in cadrul productiei sau al circulatiei,  astfel:
– transporturi interioare, care se desfasoara in cadrul procesului de productie (deplasarea materiilor prime, materialelor sau a fortei de munca de la o sectie la alta);
– transporturi comerciale, care depasesc sfera procesului de productie propriu-zis si care se desfasoara in sfera circulatiei (de ex., transp. materiilor prime sau al semifabricatelor de la o intreprindere la alta in vederea consumului productiv, sau transp. produselor finite in sfera consumului individual);
Transp. sunt o continuare a procesului de productie in sfera circulatiei, ca un proces de productie suplimentar;
Datorita faptului ca in activitatea de transport nu se creaza bunuri materiale concrete, ci efective utile, rezultatele acestei activitati nu pot fi masurate prin unitati de masura concrete, ci prin unitati abstracte: tone/km sau calatori/km pentru transp. feroviar si auto, tone/mile sau calatori/mile in cazul transp. naval.
Transp. de marfuri, desi nu produc bunuri materiale, produc valoare de intrebuintare si valoare de schimb si anume:
– valoarea de intrebuintare consta in deplasarea spatiala a marfii iar efectul util consta in faptul ca produsul ajunge in alt loc decat cel in care a fost obtinut;
– valoarea de schimb creata in transporturi este determinata de valoarea elementelor de productie consumate (forta de munca si mijloacele de productie).
In transporturi, procesul de productie este neintrerupt, obtinandu-se direct bani prin prestarea serviciului util (nu se produc bunuri materiale, ci efecte utile, care constau in deplasarea bunurilor si a persoanelor de la un loc la altul).

Asiguram servicii transport moloz Bucuresti la saci sau vrac de la lucrari de renovare, constructii si demolari. Intervenim indiferent de cantitate.
Ministerul transporturilor are dreptul de a emite reglementari obligatorii atat unitatii de transp. cat si clientului.
Transportatorul, in cadrul contr. de transp. pentru prestatia executata, primeste contraprestatia celeilalte parti, adica taxa de transport. Taxa de transport se stabileste pe baza de tarife, iar actualul Regulament de transport pe calea ferata contine reglementari corespunzatoare in acest domeniu, transportatorul putand acorda unele reduceri tarifare in anumite conditii. Taxele reprezinta forma speciala a pretului pentru o lucrare executata sau serviciu prestat. Determinarea cuantumului taxei de transport, in cazul transp. de marfuri se face avand in vedere: felul marfii, greutatea, capacitatea mijlocului de transport, distanta (in CF  distanta min. este 30 km),  felul expeditiei, in raport de viteza si procentul parcursului in gol. 
Transportatorul poate sa perceapa taxe accesorii ptr. executarea unor operatiuni accesorii si adiacente transporturilor: incarcarea, descarcarea, magazinajul, transbordarea, avizarea etc .Ptr. a se determina taxa de transp. se porneste de la cheltuielile de munca vie necesara pentru transportarea unei tone de marfa sau a unui calator pe o anumita distanta, la care se adauga profitul transportatorului. Deasemenea, greutatea sau volumul marfii influenteaza cuantumul taxei, carausul avand obligatia de a preda marfa la destinatie in calitatea si cantitatea primita la expeditie. 

Prestam servicii transport moloz Bucuresti de la locuinte, sedii firma, societati comerciale sau alte spatii pline cu mizerie.
In cazul in care expeditorul nu-si indeplineste obligatia de plata, transportatorul poate sa suspende executarea transportului, poate cere rezolutia contractului si eventual daune. Carausul, potrivit art. 437 si 438 din C. com., are un drept de retentie asupra marfii, putand solicita executarea silita ptr. realizarea creantei sale. Taxa de transport poate fi platita de expeditor sau de destinatar in functie de mentiunea facuta in documentul de transport (francata sau transmisa). Mentiunea “transmisa’ este o delegatie de plata care nu elibereaza pe expeditor, transportatorul trebuie sa se adreseze intai dest., iar daca acesta nu doreste sa adere la contract, obligatia de plata a taxei revine expeditorului. In cazul in care dest. adera la contract si plateste taxa, expeditorul se elibereaza de obligatia fata de caraus.    
Transportatorul nu are un drept la actiune fata de dest., daca acesta nu-si indeplineste obligatiile ce rezulta din contract sau nu plateste taxa, caz in care transportatorul poate sa retina marfa pana la plata taxei, sa  actioneze pe expeditor sau sa ceara vanzarea silita a marfii.