Moloz la saci

Moloz la saci? Amenajati apartamentul si rezulta moloz. Mesterul il incarca in saci, nu mai grei de

moloz la saci

moloz la saci

40 de kg. Ridicam moloz, minim 15 saci, de pe toata suprafata orasului. Personalul nostru il ridica din locuinta dumneavoastra.

Pe langa moloz, ridicam si mobila veche, tocarie, obiecte sanitare vechi, linoleu, parchet de orice tip, toate deseurile rezultate.

Molozul ridicat ajunge in locuri destinate depozitarii lui.

Nu mai cauta, suna-ne.

Am optimizat totul pentru un pret corect.

Nu aruncam moloz la intamplare, nu aruncam molozul in containerele .

Nu daunam naturii, o protejam!

Transport moloz la saci Bucuresti si Ilfov

Transport moloz la saci cu utilitare de 3.5 tone. De incarcare se vor ocupa muncitorii firmei noastre. Tu nu va trebui sa misti nici macar un deget. Pentru a primi o oferta personalizata de pret, nu ezita sa ne contactezi.

Renovarile, constructiile, demolarile, consolidarile, curateniile si alte activitati atrag cantitati considerabile de moloz. Incarcati toate aceste resturi in saci si apelati-ne. In cel mai scurt timp, ne vom prezenta la fata locului si vom ridica toata mizeria.

 Conform ultimelor reglementari, daca doriti sa demarari un proces de renovare, trebuie sa incheiati un contract cu o firma de transport moloz. Nu va apucati de treaba pana nu rezolvati acest aspect. Noi sintem gata sa va ajutam pe durata intregului proiect cu servicii de calitate, menite sa va depaseasca asteptarile.

Oferim servicii complete evacuare moloz la saci pentru persoanele fizice si juridice din Bucuresti si Ilfov. Cantitatea nu va reprezenta o problema pentru noi. Puteti avea chiar si mai mult de 100 de saci. Noi ii vom ridica pentru dumneavoastra si ii vom transfera in locurile special amenajate.

In categoria moloz se incadreaza toate resturile si obiectele care raman in urma unor lucrari de renovare, constructie, demolare, etc.. Ati decopertat gresia si faianta din bucatarie sau baie? Ati razuit peretii in vederea zugravirii? Ati daramat un perete pentru a maximiza spatiul? Incarca toate sparturile in saci de rafie. Ai grija ca greutatea fiecaruia sa nu depaseasca 40 de kilograme. Vom ridica tot molozul si il vom transporta la groapa de gunoi.

Dupa ce ati gasit un antreprenor, stabiliti de comun acord cine este responsabil cu incarcarea molozului in saci in scopul de a evita discutii inutile pe durata proiectului. Sint cazuri cand muncitorii se ocupa de operatiune sau cand proprietarul spatiului trebuie sa puna mana la treaba. Discutati despre acest aspect pentru a nu avea surprize neplacute.

Daca veti fi nevoit sa asigurati incarcarea in saci, va recomandam sa purtati manusi si ochelari de protectie pentru a nu suferi accidente la maini si ochi. Umpleti sacii cu grija si nu va grabiti pentru ca nu are nici un rost sa faceti vizite le medic. Dupa ce ati terminat, vom trimite la fata locului o echipa formata din doi, trei muncitori care va ridica toata mizeria. Oferim servicii de calitate ridicata de transport moloz la saci. Dispunem de personal bine instruit si de utilitare de 3.5 tone gata sa va scape de resturile cu care v-ati ales in urma procesului de renovare.