Inchiriere container moloz

Inchiriere container moloz cu capacitate de 7 metri cubi si stationare de la 1 la 3 zile lucratoare. Puteti comanda container de moloz pentru santier,  pentru o amenajare sau o curatenie prin gospodarie. Oriunde in Bucuresti sau zonele limitrofe containerul,

Inchiriere container moloz

Inchiriere container moloz

poate stationa de la 24 la 48 ore. Inchirierea containerului se poate face si pe baza de contract cu persoanele juridice sau fizice, se poate inchiria si pentru perioade mai scurte. Atunci unde se executa lucrari ce produc cantitati mai mari de moloz, se asigura un schimb continuu. In container se poate incarca orice tip de deseuri, pamant, resturi de la constructii, crengi, gunoaie,  etc.

Inchiriere container moloz 7 m3

Sanctiuni pentru aruncarea molozului.
Focsani: Munti de deseuri printre blocuri/Vezi cine e de vina ca unele cartiere s-au transformat în rampe de gunoi. Locatarii blocurilor de pe strada Leopoldina Balanuta fac slalom printre, inchiriere containere moloz resturile ramase de la toaletarea copacilor. O parte dintre locatari a depozitat însa, tot printre blocuri, si gunoi menajer dar si câtiva saci cu moloz, rezultat din curatenia din apartamente.

Locatarii blocurilor de pe strada Leopoldina Balanuta se plâng ca stau de saptamâni întregi cu gunoaiele în fata geamului. Mai exact, este vorba despre resturile inchiriere container moloz lasate de lucratorii de la Directia de Dezvoltare si Servicii Publice dupa toaletarea copacilor, dar si de gunoiul menajer si sacii plini cu moloz depozitati în parcarea dintre blocuri chiar de o parte din localnici. Solutiile de inchiriere container moloz le gasiti la noi si scapati de amenzi.

„Am chemat de atâtea ori masina inchiriere containere moloz de la CUP si nu vine sa le ridice. Daca vine caldura va fi vai si amar de noi ca vor fi emanate de aici tot felul de mirosuri urâte, copiii se pot îmbolnavi ca ei se joaca aici”, ne-a spus Costel David, unul dintre locatari.

Molozul se ridica contracost. Gunoiul abandonat printre blocuri inchiriere container moloz este o pata de rusine pentru cartier, mai ales în ochii celor aflati în trecere prin oras. „E foarta multa mizerie pe aici, nici la tara, de unde sunt eu, nu am vazut asa ceva. Acolo vine mereu masina sa ridice gunoiul”, spune Gheorghe Capatâna (69 ani), din comuna Mera.

Ce nu stiu localnicii însa este faptul ca sacii cu moloz pot fi ridicati doar contracost, inchiriere container moloz în baza unui contract. Pentru fiecare metru cub de moloz ridicat, inchiriere container moloz proprietarul trebuie sa plateasca. „Cei care au de inchiriere containere moloz aruncat astfel de deseuri trebuie sa vina la noi sa faca un contract si noi mergem si ridicam gunoiul.

În rest, noi nu suntem responsabili de gunoiul aruncat pe strazi, ci doar pentru ce este aruncat în pubele, gunoiul menajer. Doar pentru acest lucru avem contract cu locatarii de la blocuri”, ne-a declarat si Viorel Profiroiu inchiriere container moloz , directorul CUP – Salubritate. Amenda pentru depozitarea molozului în locuri inchiriere container moloz improprii este între 2.000 si 2.500 lei de persoana.

Însa cum nu pot fi identificate usor persoanele care arunca molozul si bucatile de inchiriere container moloz gresie de care vor sa scape dupa finalizarea curateniei si a modernizarilor în apartament, cei care se vad nevoiti sa ridice inchiriere containere moloz pâna la urma deseurile sunt lucratorii de la Directia de Dezvoltare si Servicii Publice. „Pentru strada Leopoldina Balanuta, sincer, inchiriere container moloz nu avem nicio sesizare.

Vom verifica! Au fost date câteva amenzi dar este foarte greu sa identifici persoanele care au aruncat molozul”, inchiriere containere moloz spune Neculai Vlasceanu, purtatorul de cuvânt de la Directia de Dezvoltare si Servicii Publice Focsani.