Evacuare mobila veche

Evacuare mobila veche Bucuresti. Debarasare mobila veche. Este nevoie sa eliberati mobila veche de obiectele personale. Personalul nostru demonteaza, incarca mobila

evacuare mobila veche Bucuresti

Evacuare mobila veche

veche in utilitare de 3,5 tone, si o transport catre locuri special amenajate reciclarii si depozitarii lor. In acest serviciu intra si evacuarea de vesela, perdele, covoare, usi, ferestre, saltele, paturi, canapele, scaune, fotolii, canapele, mese, orice obiect nefolositor sau uzat.

Fa-ti programare cu o zi inainte si ai scapat de griji.

Evacuare mobila veche direct din casa

Alte servicii : transport mobila si evacuare moloz Bucuresti .

transport mobila veche

Albaiulienii mai au timp astazi, pana la ora 18.00, sa viziteze Targul Mobilei de la Alba Mall unde zeci de firme din industria de profil si-au expus produsele.

Persoanele interesate au acum ocazia sa cumpere, cu mari reduceri de preturi, mobila sau accesorii, avand la dispozitie si disconturi substantiale, in schimbul mobilei vechi.

Transport mobila veche in locurile special amenajate cu dube de diverse capacitati, conform necesitatilor clientului. Asiguram inclusiv servicii de demontare si incarcare. Canapeaua, fotoliile, biblioteca, paturile, dulapurile, orice elemente vechi vor fi evacuate in cel mai scurt timp posibil.

Prestam servicii evacuare mobila veche din case, vile, garsoniere, apartamente, sedii de firma, societati comerciale sau restaurante la groapa de gunoi. Dispunem de personal bine instruit care se va ocupa de incarcarea obiectelor in utilitara de 3.5 tone. Putem deplasa in centrele speciale un singur element sau mai multe. Pretul se stabileste in functie de volum.

evacuare moloz

Ofer servicii transport moloz la groapa de gunoi cu utilitare de 3.5 tone si personal pentru incarcare. Praful, caramida, betonul, pietrele, nisipul, toate resturile vor fi ridicate de echipa noastra. Evacuam inclusiv obiectele care raman in urma unei renovari: chiuvete, toalete, cazi sau mobila veche. Lasam spatiul curat in schimbul unui tarif care se va calcula in functie de numarul de elemente. Transport moloz la saci si varsat in locurile special amenajate.

Transport moloz de la renovari, constructii si demolari. Intervenim la fata locului cu numarul suficient de oameni si cu utilitare de 3.5 tone. Singura rugaminte pe care o avem este sa ne contactati cu 24 de ore in avans pentru a rezerva vehiculul si muncitorii. Ridicam pamantul, gunoiul, lemnul, metalul, sticla, bolovanii, tot ce ramane in urma lucrarilor. Colaborarea dintre noi se incheie doar in momentul in care perimetrul este degajat de tot molozul.

Asiguram servicii evacuare mobila veche din casa cu tot cu continut. Efectuam goliri totale sau partiale de spatii care contin elemente nedorite. De ce sa abandonati mobila veche in strada sau sa apelati la intermediari care in schimbul a cativa lei lasa obiectele doua strazi mai incolo? Evitati astfel de situatii prin intermediul nostru. Va oferim tot sprijinul necesar. Ne ocupam de dezmembrare si manipulare. Mobila veche va fi transportata la groapa de gunoi.

Indiferent daca esti persoana fizica sau juridica, iti vom pune la dispozitie un serviciu complet de transport mobila veche si moloz la groapa de gunoi. Intervenim pe orice strada din Bucuresti sau Ilfov cu personal calificat si utilitare de 3.5 tone. Preturile sint cele mai mici de pe piata si oricine si le poate permite.