Debarasare mobilier vechi zona Timpuri Noi

Debarasare mobilier vechi zona Timpuri Noi cu o echipa tanara, dinamica  ce lucreaza organizat si civilizat. Servicii optime de debarasare mobilier vechi si uzat, pus la dispozitia dumneavoastra de catre Transport moloz Bucuresti.

Debarasare mobilier vechi zona Timpuri Noi rapid

Debarasare mobilier vechi zona Timpuri Noi

Debarasare mobilier vechi zona Timpuri Noi

Transport moloz Bucuresi va ofera serviciul de debarasare mobilier vechi zona Timpuri Noi si nu numai. Detin masini de 3,5 tone special pregatite pentru debarasari totale de locuinte dar si partiale. Indiferent de cantitatea de mobilier pe care o aveti, contactand dispecerul veti primi un raspuns pozitiv. Echipa ce se va prezenta la locatia dumneavoastra va manipula mobilierul cu maxima atentie, astfel incat sa nu va produca daune in locuinta. Niciodata debarasarea nu a fost mai simpla ca acum! In cazul in care mobilierul este voluminos, se va recurge la demontarea acestuia, pentru o mai buna manipulare. Nimic nu sta in calea unei debarasari perfecte, cu echipa de profesionisti de la Transport moloz Bucuresti.

Manipularea obiectelor de mobilier se va efectua pe scari, iar unde este posibil se va folosi liftul. Bineinteles, echipa va face pauze periodice pentru a da voie si celorlalti locatari sa-l foloseasca. Atentie insa, liftul nu se va supra incarca!

Echipa va poate evacua in cateva zeci de minute locuinta, dependinta, boxa sau podul de tot ceea ce nu mai aveti nevoie. Ridica inclusiv obiecte electrocasnice, linoleu, covoare, carti si nu numai.  Se pot deplasa chiar si pentru o canapea sau saltea. Tot procesul de evacuare se desfasoara dupa un program bine stabilit, astfel incat sa poata preintampina orice factor extern care poate perturba activitatea.

Si cel mai important fapt este ca dumneavoastra nu depuneti nici un efort! Dupa preluarea mobilierului, in cazul in care acesta mai poate fi folosit, este dus la centre specialae de colectare, dar in cazul in care gradul de uzura este destul de avansat acesta este dus la Groapa de Gunoi.  Nu ezitati sa contactati dispecerul, orice nelamurire ati avea, debarasare mobilier vechi zona Timpuri Noi, vine in ajutorul dumneavoastra!

Mobila veche? Apeleaza la profesionisti!

Dupa cum bine stim nu avem voie, conform legislatiei in vigoare, sa aruncam la intamplare mobila veche si orice alte obiecte de mari dimensiuni, si care practic nu isi mai gasim rostul in casa! Dar ce facem in situatia in care dorim sa schimbam salteaua de la pat sau dressingul? Simplu, apelam la profesionisti de la Transport moloz Bucuresti!

In cazul in care doriti sa debarasati un intreg apartament trebuie sa aveti in vedere un mic inventar inaintea contactarii echipei. Acest inventar va poate ajuta sa decideti daca donati unele obiecte sau pur si simplu doriti sa-l pastrati pentru dumneavoastra! Reconditionarea unei piese de mobilier nu este usoara, putina imaginatie si timp alocat. Prin reconditionare pastrati aminitiri, fie ca este vorba de o toaleta cu oglinda sau o simpla noptiera. In cazul in care aveti si obiecte de mici dimensiuni, si de care vreti sa scapati, echipa va poate ajuta si depozita in saci acele obiecte. De retinut este ca acest serviciu este contra cost! Alegeti debarasarea perfecta, alegeti debarasare mobilier vechi zona Timpuri Noi!